Installatiebedrijf Baarn

Uw cv ketel in Baarn is in goede handen bij installatiebedrijf van Brussel

Bent u in Baarn op zoek naar een nieuwe cv ketel? Of heeft u een installatiebedrijf nodig dat het onderhoud aan uw cv ketel professioneel kan uitvoeren? Neem dan contact op met de installateurs van Van Brussel. Ook voor onderhoud of de installatie van uw boiler, geiser of radiator. Wilt u een nieuwe cv ketel en/of centrale verwarming, maar weet u niet zo goed hoe dit in zijn werk gaat? Onze installateurs geven u graag vrijblijvend advies over hoe u uw woning in Baarn efficiënt en duurzaam kunt verwarmen. Als u ons inschakelt, schakelt u een Sterkin erkend bedrijf in. Daarnaast zijn wij lid van de Uneto-Vni.

CV onderhoud en installatie van alle bekende cv merken

Er zijn veel installatiebedrijven die behoorlijk wat kennis hebben van 1 of 2 merken cv ketels. Dan kan het soms lang duren voordat u een goede installateur kunt inschakelen voor uw cv ketel in Baarn. Bij ons bedrijf heeft u dat probleem niet. Ons team bestaat uit specialisten op het gebied van de meest voorkomende cv ketels. Zij kunnen prima overweg met de volgende merken: Remeha, Vaillant, Intergas, Nefit en Atag.

Uw cv ketel in Baarn defect? Bel onze storingsdienst!

Al onze klanten kunnen gebruik maken van onze storingsdienst als ze merken dat hun cv ketel defect is. We hebben de storingsdienst opgezet zodat niemand lang in de kou of zonder warm water hoeft te zitten. Mensen die het meest last hebben van de storing, zijn bij ons als eerste aan de beurt. Ook klanten met een onderhoudscontract krijgen voorrang. In de regel proberen wij iedereen binnen 24 uur te helpen. Onze storingsdienst is elke werkdag tot 22.00 uur bereikbaar.

Verleng de levensduur van uw cv ketel in Baarn

Wilt u de kans op storingen verkleinen? Vraag dan online of bij onze installateur een onderhoudscontract aan voor uw cv ketel in Baarn. Het onderhoudscontract houdt onder andere in dat we jaarlijks uw cv tot in de puntjes controleren en schoonmaken. Door uw cv ketel geregeld te onderhouden voorkomt u storingen en ongemakken. Tevens wordt de levensduur van uw cv verlengd, zodat u uiteindelijk ook kosten bespaart.

Neem contact op wanneer u ons installatiebedrijf in Baarn wilt inschakelen

Wilt u ons installatiebedrijf inschakelen voor een nieuwe cv ketel? Of wilt u graag een afspraak maken voor cv ketel onderhoud? Bel dan naar het volgende nummer: 06-23444680 of stuur een e-mail naar: info@installatiebedrijfvanbrussel.nl. Onze storingsdienst voor Baarn is elke werkdag tot 22.00 uur bereikbaar.

    Meer informatie?    Call Now ButtonBEL: 06-23444680