Onderhoudscontract cv ketel

Voor periodiek onderhoud aan uw cv ketel

Heeft u behoefte aan een onderhoudscontract voor uw cv ketel? Benader hiervoor de ervaren en vakkundige installateur van Installatiebedrijf van Brussel. Wij zorgen er graag voor dat uw cv ketel in goede orde blijft werken. Benieuwd naar de voordelen die u geniet als u kiest voor een onderhoudscontract? Lees snel verder of neem direct contact met ons op via 06-23444680. Kies ook voor een onderhoudscontract voor uw cv ketel!

Het afsluiten van een onderhoudscontract

Wilt u er te allen tijde zeker van zijn dat uw cv ketel in optima forma werkt? In dat geval is het verstandig een onderhoudscontract bij ons af te sluiten. U bent dan verzekerd van een jaarlijks bezoekje van onze installateur. Deze zal grondig controleren of uw verwarmingsketel nog volledig doet wat ie moet doen. Constateert onze installateur schade, storingen of moet er iets gerepareerd worden? Dan brengen wij u daar direct van op de hoogte en verhelpen de boel desgewenst meteen. Na ons jaarlijkse bezoekje is de kans op een volgende storing enorm verlaagt en werkt uw verwarmingsketel weer zuinig en duurzaam.

Wat wij doen met uw cv ketel

Als u een onderhoudscontract heeft afgesloten, volbrengen wij jaarlijks in elk geval het volgende:

 • Schoonmaken van de ketel
 • Reinigen van de condensbak
 • Afstellen van de waakvlambrander
 • Controleren van de elektrische apparatuur
 • Controleren van de beveiligingsapparatuur
 • Controleren van de circulatiepomp en het drukvat
 • Controleren van het filter, de waterstand en eventueel bijvullen

U begrijpt, ons ontgaat niets als we langskomen voor grondig onderhoud!

Bij incidentele storingen

Is er sprake van een incidentele storing? Schakel dan onze storingsdienst in. Deze is elke werkdag bereikbaar tot 22.00 uur. Wij weten storingen te verhelpen aan verschillende merken ketels, boilers, geisers en radiatoren. Bent u al in het bezit van een contract voor periodiek onderhoud bij ons? Dan geven wij uw klus voorrang! Dat maakt van ons een zeer servicegericht installatiebedrijf. Wist u dat wij storingen vaak al binnen 24 uur opgelost hebben? Desgewenst geven wij u nog passend advies over hoe u uw huis zo duurzaam en optimaal mogelijk kunt verwarmen.

Kies voor een onderhoudscontract voor uw cv ketel

Sluit vandaag nog een onderhoudscontract af met Installatiebedrijf van Brussel. U weet dan zeker dat uw cv ketel jaarlijks optimaal onderhouden wordt. U bereikt onze installateur via 06-23444680. Stuur uw vragen of verzoek naar info@installatiebedrijfvanbrussel.nl of laat uw gegevens achter op ons online contactformulier. Met een onderhoudscontract voor uw cv ketel bent u verzekerd van een optimaal werkende centrale verwarming!

  Meer informatie?  Call Now ButtonBEL: 06-23444680