Over ons

Installatiebedrijf Van Brussel; een installatiebedrijf met veel ervaring

Welkom bij Installatiebedrijf Van Brussel! Al vele jaren zijn wij deskundige in alles wat te maken heeft met centrale verwarmingen en cv-installaties. Onze belangrijkste activiteiten bestaan dan ook uit het plaatsen, onderhouden, herstellen en perfectioneren van cv-ketels. Daarnaast beschikken wij over een ruime expertise als het gaat om boilers, geisers en radiatoren. Naast onderhoud, reparaties en aanleg van installaties, voorzien wij u graag van passende adviezen. Wellicht gaat u daardoor in de toekomst uw woning nóg efficiënter verwarmen! Onze werkzaamheden worden altijd uitgevoerd door een erkende en gecertificeerde installateur. Deze levert ook een stukje flexibiliteit, want al onze installateurs werken merkonafhankelijk.

Kies voor een onderhoudscontract

Als u zeker wilt weten dat uw woning en leidingwater altijd warm gehouden kunnen worden, dan is het nodig regelmatig en grondig onderhoud te laten plegen aan uw cv-ketel. De installateur van Installatiebedrijf Van Brussel komt graag periodiek bij u langs om te controleren of uw cv-ketel nog optimaal functioneert. Wenst u dit ook? Sluit dan een onderhoudscontract bij ons af. Zo bent u verzekerd van jaarlijks onderhoud. Hiermee verkleint u de kans op plotselinge storingen en blijft uw cv-ketel zuinig werken.

Storing? Bel ons snel!

Heeft u een plotselinge storing in uw cv-ketel? Erg vervelend, vooral tijdens koude winterdagen! Neem zo snel mogelijk contact op met Installatiebedrijf Van Brussel. Onze storingsdienst is elke werkdag tot 22.00 uur bereikbaar via 06-23444680. U kunt ook een e-mail sturen naar info@installatiebedrijfvanbrussel.nl. Een storing hebben wij meestal binnen 24 uur opgelost. Heeft u bij Installatiebedrijf Van Brussel een onderhoudscontract? Dan krijgt u zelfs voorrang!

    Meer informatie?    Call Now ButtonBEL: 06-23444680