Onderhoud nodig aan uw gaskachel? Bel Installatiebedrijf Van Brussel

Onderhoud en reparatie voor uw gaskachel

Heeft u te maken met een storing aan uw gaskachel? Of is deze aan onderhoud toe? Maak dan eens een afspraak met Installatiebedrijf Van Brussels. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden, plaatsen en repareren van kachels. Bij een storing zijn wij zeer snel ter plaatse om het probleem direct op te lossen. Zijn er onderdelen die niet meer naar
behoren werken? Dan gaan wij snel en vakkundig op zoek naar de oorzaak en een passende oplossing. Heeft u onze hulp nodig voor de installatie, reparatie of onderhoud van uw kachel? Neem dan direct contact met ons op en maak een afspraak. Voor snelle hulp is onze storingsdienst tot 22:00 bereikbaar.

CV-ketel onderhoud voorkomt storingen

Als u vaak te maken heeft met storingen, is het aan te raden om eenmaal per jaar uw kachel te laten schoonmaken en controleren. Tijdens het onderhoud kijken wij of er onderdelen vervangen moeten worden. Zo voorkomt u onnodige storingen en bent u verzekerd van een veilige woonomgeving. Bovendien gaat u ketel langer mee en bespaart hoge reparatiekosten. Tevens hebben onze specialisten de juiste kennis en ervaring om een nieuwe gaskachel te plaatsen en te installeren.

Bel direct voor een afspraak

Mogen wij bij u langs komen voor de reparatie van uw gaskachel? Of wilt u een nieuwe laten plaatsen en installeren? Vergeet ons dan ook niet in te schakelen voor jaarlijks onderhoud. Bij storingen zijn wij ook snel ter plekke om het probleem te verhelpen. Neem dan contact met ons op via 06-23444680 of mail naar info@installatiebedrijfvanbrussel.nl. Wij kijken er naar uit om u te helpen met reparatie onderhoud of installatie van uw gaskachel.

    Meer informatie?    Call Now ButtonBEL: 06-23444680