Installatiebedrijf Blaricum

Installatiebedrijf van Brussel zorgt voor een goed verwarmd huis in Blaricum

Installatiebedrijf van Brussel helpt klanten in Blaricum met het installeren van de centrale verwarming. Onze installateurs zijn vakmannen die uw centrale verwarming vakkundig kunnen aanleggen. Tevens kunnen zij u ook adviseren zodat uw huis optimaal en duurzaam verwarmd wordt. Heeft u al een cv ketel en is deze aan onderhoud toe? Of moet uw cv ketel gerepareerd worden? Maak dan gebruik van onze snelle storingsdienst en onze installateurs komen zo snel mogelijk naar u in Blaricum toe. Wij zijn gespecialiseerd in diverse merken cv ketels en hebben ook verstand van boilers, geisers en radiatoren.

Het belang van een goede cv ketel bij u in Blaricum

De functie van een centrale verwarming is om meerdere vertrekken tegelijkertijd te verwarmen. Deze warmte wordt opgewekt door een cv ketel, ook wel verwarmingsketel genoemd. Door middel van aardgas wordt water in de ketel verwarmd. Dit warme water stroomt vervolgens naar de radiatoren die de warmte van het water uitstralen. Zodra het water is afgekoeld, stroomt het weer terug naar de cv ketel waar het weer op temperatuur wordt gebracht. Deze temperatuur kunt u zelf instellen met een thermostaat of met een radiatorknop. De verwarming in uw huis in Blaricum werkt alleen goed als u een goede cv ketel heeft, deze goed is geïnstalleerd en wordt onderhouden. Ons installatiebedrijf kan u hierbij uitstekend van dienst zijn.

Regelmatig onderhoud voor optimale verwarming in Blaricum

Om ervoor te zorgen dat uw huis in Blaricum altijd lekker warm is, raden onze installateurs aan om regelmatig uw cv ketel te laten onderhouden. Wanneer u dat wilt, kunt u bij ons installatiebedrijf een onderhoudscontract afsluiten voor uw cv ketel. Wij zullen dan jaarlijks uw cv ketel grondig onderhouden en controleren. Goed onderhoud zorgt ervoor dat u weinig kans heeft op storingen, u geen problemen krijgt met de garantie en dat uw cv ketel zuinig en dus duurzaam blijft werken.

Snelle storingsdienst voor u in Blaricum

Is het hartje winter en gaat uw verwarming in één keer kapot? Of komt u in Blaricum zonder warm water te zitten? Wij als installatiebedrijf weten hoe vervelend dit is. Om die reden hebben we een snelle storingsdienst die elke werkdag tot 22.00 uur bereikbaar is. In de meeste gevallen kunnen we uw storing binnen 24 uur oplossen. Heeft u een onderhoudscontract? Dan krijgt u voorrang! Bel voor storingen en andere vragen over installatie cv ketel of onderhoud naar: 06-23444680. U kunt ons ook een e-mail sturen: info@installatiebedrijfvanbrussel.nl.

    Meer informatie?    Call Now ButtonBEL: 06-23444680