Installatiebedrijf Bussum

Installatiebedrijf van Brussel voor uw cv in Bussum

Heeft u in Bussum een nieuwe cv nodig? Of bent u op zoek naar een installatiebedrijf dat gespecialiseerd is in cv ketel onderhoud en onderhoud aan boilers en geisers? Zoek dan niet langer, want van Brussel is uw installateur in Bussum en omgeving. Aangezien wij lid zijn van de Uneto-Vni en een Sterkin erkend bedrijf zijn, zijn wij bevoegd om met gasinstallaties om te gaan. Naast onderhoud verrichten aan cv ketels kunt u ons ook inschakelen voor het plaatsen, herstellen en verbeteren van cv installaties en centrale verwarming. Tevens kunnen wij u adviseren wanneer u wilt weten hoe u uw woning in Bussum zo goed en duurzaam mogelijk kunt verwarmen.

Van Brussel installateur werkt merkonafhankelijk

Het is niet nodig om vanuit Bussum een hele zoektocht te starten naar een installatiebedrijf dat overweg kan met uw merk cv ketel. Ons team bestaat uit ware vakmannen die specialist zijn in diverse merken cv ketels. Denk bijvoorbeeld aan de volgende merken: Nefit, Remeha, Atag, Vaillant en Intergas.

Een storing met uw cv ketel in Bussum? Maak gebruik van de storingsdienst

Heeft u via ons installatiebedrijf een ketel aangeschaft? Dan kunt u mogelijk gebruik maken van onze cv storingsdienst. Dit is wel zo handig, want zeker in de wintermaanden wilt u absoluut niet lang in de kou zitten of zonder warm water. Onze service is erop gericht om u zo snel mogelijk van dienst te zijn, zeker wanneer u in een zeer benarde situatie zit. Om die reden hebben wij onze cv storingsdienst service zo ingericht dat de meest dringende gevallen voorrang krijgen. Heeft u een onderhoudscontract bij ons installatiebedrijf? Dan kunt u ook rekenen op een extra snelle service.

Wat houdt een onderhoudscontract bij ons in?

U kunt bij onze installateur of online een onderhoudscontract aanvragen voor uw cv ketel in Bussum. Dankzij dit contract wordt het onderhoud aan uw cv ketel jaarlijks tot in de puntjes uitgevoerd. Dat zal u veel storingen en ongemakken schelen en uiteindelijk bespaart u uzelf uiteindelijk een hoop kosten.

Ons installatiebedrijf inschakelen vanuit Bussum? Neem contact op

Wilt u één van onze installateurs inschakelen voor de installatie van uw nieuwe cv? Of wilt u contact opnemen voor onderhoud aan uw cv ketel of gebruik maken van de cv storingsdienst? Bel dan gerust naar: 06-23444680. U kunt ons vanuit Bussum ook contacteren voor meer informatie over onze aantrekkelijke onderhoudscontracten en onze tarieven. Mailen kan uiteraard ook. E-mail: info@installatiebedrijfvanbrussel.nl .

    Meer informatie?    Call Now ButtonBEL: 06-23444680