Installatiebedrijf Hilversum

Een specialist in cv installatie en onderhoud nabij Hilversum nodig?

Als u op zoek bent naar een ware specialist in cv’s, geisers en boilers nabij Hilversum dan zit u bij installatiebedrijf van Brussel helemaal goed. Met het oog op vakmanschap verrichten wij graag uw installatie of onderhoud aan cv ketels, geisers, boilers en andere ketels. Wanneer uw cv ketel defect is, kunt u gebruik maken van onze storingsdienst. Wij proberen binnen 24 uur uw probleem op te lossen zodat u nooit lang zonder warm water zit of zonder verwarming. Als u een onderhoudscontract bij ons afneemt kunt u al helemaal profiteren van extra service. Deze kunt u vanuit Hilversum online of telefonisch aanvragen.

Een installateur die erkend is en met diverse merken overweg kan

Wat ons installatiebedrijf zo uniek maakt, is dat wij een Sterkin erkend bedrijf zijn en daarnaast ook nog eens lid zijn van de Uneto-Vni. Wanneer u onze installateurs inschakelt, weet u zeker dat u een vakman over de vloer krijgt. Onze vakmannen kunnen uit de voeten met alle bekende merken cv ketels zoals Vaillant, Intergas, Remeha, Atag en Nefit.

Storing? Bel onze storingsdienst vanuit Hilversum

Een storing is altijd ontzettend vervelend en al helemaal als de verwarming niet meer werkt midden in de winter. Of bijvoorbeeld wanneer u ineens geen warm water mee heeft. Om u zo snel mogelijk uit de brand te helpen, heeft ons installatiebedrijf een storingsdienst opgezet. Elke werkdag zijn wij tot 22.00 te bereiken op het volgende telefoonnummer: 06-23444680. Ons streven is om binnen 24 uur de storing aan uw cv ketel op te lossen. Grote storingen die de meeste overlast veroorzaken krijgen voorrang. Ook klanten met een onderhoudscontract kunnen rekenen op een extra snelle service in Hilversum.

Wat kunt u in Hilversum verwachten aan onderhoud?

Onze installateurs zullen u altijd adviseren om een onderhoudscontract af te sluiten. Door frequent onderhoud aan uw cv ketel wordt de levensduur verlengd en verkleint u de kans op storingen. Wij verrichten ook onderhoud aan geisers, boilers en ketels op propaan, olie of gas. De jaarlijkse diensten die u krijgt bij een onderhoudscontract bij ons installatiebedrijf zijn:

  • Afstellen waakvlam
  • Controleren ketel en beveiligingsapparatuur
  • Reinigen ketel en condensbak
  • Controleren elektrische apparatuur
  • Zo nodig water bijvullen en filter controleren
  • Controleren drukvat en circulatiepomp

Neem contact op met ons installatiebedrijf vanuit Hilversum voor meer informatie

Wilt u advies, meer informatie of een afspraak plannen voor installatie of onderhoud aan uw cv ketel in Hilversum? Of wilt u een storing melden via de storingsdienst? Bel of e-mail gerust vanuit Hilversum naar onze installateurs. U kunt ons installatiebedrijf voor cv ketel onderhoud of bij een storing van de cv ketel bereiken via telefoonnummer: 06-23444680 en e-mail via info@installatiebedrijfvanbrussel.nl.

    Meer informatie?    Call Now ButtonBEL: 06-23444680