Installatiebedrijf van Brussel

Installatiebedrijf Huizen

Installatiebedrijf van Brussel: specialist in cv’s en boilers in Huizen en omgeving

Wilt u in Huizen een ware specialist in cv’s, boilers en geisers inhuren? Dan bent u bij installatiebedrijf van Brussel aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor installatie en onderhoud. Tevens hebben wij voor u een snelle cv storingsdienst, zodat u nooit in de kou hoeft te zitten. Wilt u al helemaal genieten van onze excellente service? Vraag dan telefonisch of via de website een onderhoudscontract aan. Zo weet u zeker dat u in Huizen altijd in het bezit bent van een optimaal werkende cv.

Erkende installateur die niet merkafhankelijk is

Wat ons zo exclusief maakt, is het feit dat ons team bestaat uit erkende installateurs. Wij zijn namelijk Sterkin erkend en lid van de Uneto-Vni. Aangezien ons team uit ware specialisten bestaat, zijn wij niet merkgevoelig en dus gespecialiseerd in alle meest gebruikte en vooraanstaande merken zoals Nefit, Atag, Vaillant, Remeha en Intergas.

Efficiënte storingsdienst voor spoedgevallen in Huizen

Wanneer u in de winter zonder verwarming komt te zitten, kan dat uiterst vervelend zijn. Of bedenk u eens hoe het zou zijn als u plotseling geen warm water meer heeft? Om u letterlijk niet in de kou te laten zitten, hebben we een storingsdienst opgezet. U kunt ons dagelijks tot 22.00 uur bereiken op 06-23444680. In de meeste gevallen kunnen we de storing aan de cv ketel binnen 24 uur oplossen. Dringende zaken krijgen bij ons voorrang. Heeft u een onderhoudscontract voor uw cv ketel in Huizen? Ook dan kunt u rekenen op een extra snelle service.

De voordelen van een onderhoudscontract voor uw cv in Huizen

Onderhoud aan uw cv ketel is ontzettend belangrijk om de levensduur ervan te verlengen. Naast cv ketel onderhoud verrichten wij ook onderhoud aan boilers, geisers en ketels op gas, propaan of olie. Wanneer u een onderhoudscontract neemt, komen onze installateurs jaarlijks:

 • De ketel schoonmaken
 • De waakvlambrander afstellen
 • De beveiligingsapparatuur controleren
 • Condensbak reinigen
 • Elektrische apparatuur controleren
 • Filter controleren en eventueel waterstand bijvullen
 • Circulatiepomp en drukvat controleren

Voor meer informatie over ons installatiebedrijf kunt u bellen vanuit Huizen

Wilt u een afspraak maken voor onderhoud, installatie of reparatie van uw cv in Huizen? Neem dan gerust contact op met ons installatiebedrijf. Ook wanneer u interesse heeft in ons onderhoudscontract, kunt u ons vanuit Huizen bereiken op het volgende nummer: 06-23444680 of via e-mail: info@installatiebedrijfvanbrussel.nl.

  Meer informatie?  Call Now ButtonBEL: 06-23444680