Installatiebedrijf Soest

Installatiebedrijf van Brussel biedt professionele hulp voor uw cv ketel in Soest

Als u professionele en kwalitatieve installateurs zoekt voor installatie, onderhoud of reparatie van uw cv ketel, geiser of boiler, dan kan Installatiebedrijf van Brussel u uitstekend van dienst zijn. Ons bedrijf levert en plaatst ook nieuwe cv’s en radiatoren. Nadat wij de installatie hebben uitgevoerd, raden wij u graag een onderhoudscontract aan. Dit houdt in dat we jaarlijks uw cv ketel en verwarming uitvoerig controleren en reinigen. Krijgt u onverhoopt met een storing te maken? Geen nood, onze installateurs staan ook ’s avonds voor u in Soest klaar. Tot 22.00 uur kunt u ons gewoon bereiken op 06-23444680.

Jaarlijks grondig cv ketel onderhoud en service in Soest

Wanneer plotseling de verwarming niet meer werkt, terwijl het buiten -2 graden is, is dat ontzettend vervelend. Pas dan is het echt merkbaar hoe fijn een goed werkzame cv ketel is. Om deze nare ongemakken bij u in Soest zoveel mogelijk te voorkomen, is het verstandig om met ons installatiebedrijf een onderhoudscontract aan te gaan. Net zoals een auto moeten ook cv ketels goed onderhouden worden, omdat ze anders niet meer optimaal werken. Een cv ketel is namelijk een mechanisch apparaat dat elke dag aan het werk is. Met een onderhoudscontract bent u verzekerd van professioneel onderhoud aan uw cv ketel, zodat deze langer meegaat. Daarnaast onderhouden wij ook geisers en boilers.

Werkt uw verwarming niet meer? Schakel onze storingsdienst in

Merkt u dat uw verwarming het niet meer doet? Of komt er alleen maar koud water uit de kraan? Bel dan de storingsdienst van ons installatiebedrijf en wij proberen binnen 24 uur bij u in Soest op de stoep te staan. Elke werkdag staan we tot 22.00 uur tot uw beschikking. Heeft u bij ons een onderhoudscontract afgesloten? Grote kans dat u voorrang op anderen krijgt. Maar uiteraard zijn wij al onze klanten in Soest zo snel mogelijk van dienst.

Hoe u vanuit Soest contact op kunt nemen met Installatiebedrijf van Brussel

Wilt u gebruik maken van het vakmanschap en de professionaliteit van onze installateurs in Soest? Zodra u ons contacteert, komen we graag bij u langs voor onderhoud, reparatie of de installatie van uw cv, geiser of boiler. U kunt ons ook benaderen voor de gehele aanleg van uw verwarming of voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek. Uiteraard inclusief bezoek aan uw woning in Soest. Bel voor een afspraak of wanneer u gebruik wilt maken van de storingsdienst naar: 06-23444680 of stuur een e-mail naar: info@installatiebedrijfvanbrussel.nl.

    Meer informatie?    Call Now ButtonBEL: 06-23444680